BEPERKT CO. VAN ATMARS INDUSTRTY,
 

Milieu leiden & Trilling het Testen
Materiaalfabrikant in China - sinds 2001

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

Van goede kwaliteit Gang in Milieutestkamer voor verkoop
Van goede kwaliteit Gang in Milieutestkamer voor verkoop
ATMARS maakt ontzagwekkend klimaat het testen materiaal voor ons welke altijd ons in onze productbetrouwbaarheid, kwaliteit, verenigbaarheid en veiligheid heeft gesteund. Wij zijn zeer tevreden om met hen te werken.

—— Ing. Robert Meier

Het is werkelijk een goede partner voor ons die wij konden plaatsen ons vertrouwen in tot nu van China.

—— Danny Mark

Ik ben online Chatten Nu

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED
Vervaardigingsbasis R&D center Temperatuur en Vochtigheidsindustrie van Testchamber_atmars De Kamers van het milieuspanningsonderzoek thermische schokkamers droogovens gang in milieukamers AGREE Trillingskamers Eleltrodynamische Schudbekers Brandwond in het Verouderen van Zaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ATMARS
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1.5 million-2.5 million
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 60% - 70%
Location: Dongguan, China.
OEM & ODM: Welcome

 

BEPERKT Co. van ATMARS INDUSTRTY, is een innovatief high-tech bedrijf met registerkapitaal van RMB 10 miljoen (USD 1,5 miljoen), en onze kernbekwaamheid is in het het het onderzoek, het ontwerp, de productie en de verkoop van milieutestkamers, trilling het testen materiaal, het mechanische het testen materiaal, de ovens en materiaal van de batterijtest.

 

Sinds de onderneming wij gevoelig zelf aan industrie van de simulatie de milieutest en geworden een deskundige in deze zaken. Wij hebben ook een aantal nationale technische octrooien en had de certificatie ISO 9001 van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan: 2015 (Certificaat Nr.: 02817Q11027R0S). Wij hebben nu verscheidene moderne productieworkshops die met geavanceerde verwerkende machines van binnenlands worden uitgerust of in het buitenland en ook een professioneel team in onderzoek, productie, het verkopen en de diensten.

 

Van de testkamers van ATMARS de klimaat de normalisatieprocedures voldoen strikt aan ISO/IEC17025: 2005 standaard en internationale standaardansi/ncsl z-540,1-1994. De testkamers stemmen met GB, GJB, CEI, mil-STD, ASTM, UL, JIS, Ce, SPOOK en andere normen overeen.

 

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

Onze milieutestkamers omvatten -
de temperatuurkamers, de vochtigheidskamers, temperatuur en vochtigheids de kamers, walk-in/aandrijving-in kamers, thermische schokkamers, de snelle kamers van de temperatuurverandering (ESS-kamers), HALT & HASS-kamers, UV het verouderen kamers, drukcabines, thermische luchtledige kamers, de kamers van de regentest, zand en stoftestkamers, zoute nevelkamers, stabiliteitskamers, industriële ovens, de kamers van de trillingstest, eleltrodynamische schudbekers, AGREE kamers, combineerden etc. testende kamers, verzadigde versnelde het levens testende reeks.

 

ATMARS milieu & trilling het testen het materiaal worden wijd etc. gebruikt in de industriesectoren zoals Elektro, Elektronika, Telecommunicaties, Ruimte & Luchtvaart, Defensie & Militair, Automobiel, Marien, Energie, Medisch, Materiaal, en spelen een essentiële rol in het verkorten van ontwikkelingscycli en de kwaliteitsverbetering.

 

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

 

Onze Merkwaarden -
Opdracht: Om klanten van uitvoerige testoplossing te voorzien die veilig, betrouwbaar en gemakkelijk-in werking gesteld is
Visie: Om de belangrijke milieu het testende materiaalfabrikant van de wereld te zijn
Geest: Voorbij ons, streef voortreffelijkheid na
Onze kernwaarde: De mensen oriënteerden, hoogte - gebaseerde kwaliteit en bereidende blijvende geest

Contactgegevens
ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

Contactpersoon: Mr. Wu

Tel.: 86-769-2221-0691

Fax: 86-769-2221-0691

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)